Plata ramburs

Puteti opta pentru plata ramburs a produselor (numerar in momentul livrarii), pe baza facturii ce insoteste coletul livrat prin curier.

Plata online prin card bancar

Puteti plati online pe lumeatextilelor.ro in momentul plasarii comenzii prin intermediul unui card valid de credit sau de debit. Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt emise sub siglele Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii.

lumeatextilelor.ro foloseste ca procesator de carduri MobilPay. Procesarea datelor cardului dumneavoastra se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca lumeatextilelor.ro.

Pentru efectuarea platii va trebui sa introduceti numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiati de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar, gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii dvs, indiferent de moneda in care veti lansa comanda sau de contul din care faceti plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Datele firmei sunt:
Lumea Textilelor SRL
Nr. Registrul Comertului: J23/3472/2015;
Cod Unic de Identificare: 35068521;