Livrarea produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin FAN Courier, costul transportului fiind de 50 lei. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. La primirea coletului verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii si a certificatului de garantie. Eventualele probleme legate de integritatea coletelor se pot face doar in momentul primirii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu angajatul firmei de curierat care livreaza coletul, si/sau se refuza primirea si plata coletului. Reclamatiile ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Timpii de livrare pot varia independent de vointa noastra sau a firmei de curierat din cauze cum ar fie : conditii meteorologice extreme, blocaje rutiere, accidente, etc.

Termenul de livrare obisnuit al produselor este de 1 - 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii prin email sau telefonic de catre un reprezentant Lumea Textilelor. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.

Pentru produsele la comanda (perdele si draperii) timpul de realizare, respectiv livrare, este de 7 – 10 zile.

Returnarea produselor

  • Toate produsele achizitionate online, cu exceptia perdelelor si draperiilor realizate la comanda, se pot returna in maximum 15 zile de la primire.
  • Produsul trebuie sa nu aiba urme de utilizare (zgarieturi, deteriorari, accesorii lipsa, etc.) si va fi returnat in ambalajul original.
  • Contravaloarea produselor se va returna in maximum 30 de zile. Suma inapoiata nu va include costul transportului.
  • Costul transportului pentru returul produselor va fi suportat de catre client.
  • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dreptul de denuntare unilaterala

OG 130/2000 Art. 4. - (1) b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".